Pozdravljeni v servisu avtomatskih menjalnikov

Smo podjetje, ki je specializirano za popravilo in obnovo avtomatskih menjalnikov. Ves čas stremimo k novostim, zato se nenehno izobražujemo na različnih seminarjih ter šolanjih v tujini. Ker se zavedamo kompleksnosti pri popravilu menjalnikov se ukvarjamo izključno s popravilom le teh. Imamo svojo lastno novo stavbo v trgovsko poslovni coni v Lescah (POZOR: velika črna stavba poleg bencinskega servisa, Hraska cesta 17A).

Pohvalimo se lahko s tem, da imamo ze več kot 5 let edini v Sloveniji opremo za menjavo olja po licenčni metodi Tim Eckart, več kot 3 leta pa opremo za obnovo pretvornikov navora, kar pomeni da menjalnik lahko v celoti obnovimo pri nas.

V zadnjem letu smo kot edini v Sloveniji kupili opremo podjetja Hydratest, katera nam služi za testiranje in popravilo mehatronik avtomatskega menjalnika.

Prisotni smo v Sloveniji s svojo delavnico (Lesce, Hraška cesta 17A, v Villachu s podružnico (http://www.kfz-doc.com), možnost diagnoze vašega vozila je tudi na voljo na primorskem ter v hrvaški Istri.